18. Juna 2023.

Omiljena ljepotica neprepoznatljiva nakon estetskih operacija

Glumica Danijela Vestbruk (49) proslavila se 90-ih u BBC-jevoj seriji “EastEnders” i bila je mnogima omiljena slatkica, no poslednjih godina šokira svojim izgledom nakon estetskih operacija, ali i zavisnosti kojima se odala.

Bila je na brojnim estetskim zahvatima koji su joj ugrozili i zdravlje pa je tako u nekoliko navrata u javnosti priznala kako je jednom strahovala kako će joj usta popucati nakon jednog zahvata.

Pre nešto više od mesec dana boravila je u Turskoj gde je pokušala da sanira štetu. Podvrgla se intenzivnoj operaciji lica kako bi popravila štetu uzrokovanu ranijim loše odrađenim estetskim operacijama, ali i izgled joj je narušila i dugogodišnja zloupotreba kokaina. Lekari su joj radili liposukciju, a masnoću su joj stavili potom u obraze i sune, napravili su joj i korekciju nosa i vilice. No, rezultati su zastrašujući.

U javnosti su objavljene fotografije na kojima Danijela otkriva neugodnu nuspojavu zahvata kojima je bila podvrgnuta, a na uznemirujućim fotografijama vidi se otvorena rana na desnoj strani njene glave, te deo glave na kojoj je ostala bez kose.

“Samo sam ja mogla sleteti u Portugal nakon operacije u bolnici. Bol koju sam doživela je nestvarna, najstrašnija poslednjih nekoliko dana. Osećam se kao da imam rupu u glavi, doslovno”, napisala je bila u jednoj od svojih priča koje je objavila na profilu na Instagramu.

Otkrila je i da joj je rekonstrukcija lica bila želja već sedam godina, ali nije uspela pronaći hirurga koji bi je operisao jer joj je septum potpuno uništen.

Nakon operacije za britanski The Sun je rekla kako se bojala da će umreti na operacionom stolu, a čak je napisala i testament.

“Bila sam jako uplašena. Stalno sam pričala s mamom preko telefona, a napisala sam i testament pre nego što sam otišla na operaciju. Srećom još sam ovde i živa i sve je dobro prošlo”, rekla je nakon operacija u Turskoj.

Foto: Profimedia
Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare