21. Maja 2023.

„Nisam spremna da nekog volim više od sebe“

Danas ostvarena pjevačica koja se probila u sam vrh estrade, Rada Manojlović nije uvek imala lak i lagodan život, a na putu do uspjeha susretala se sa mnogo izazova i gubitaka kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Ipak, njen ljubavni život oduvek je intrigirao javnost, a uprkos dugim vezama ona jop uvek nije stala na ludi kamen.

– Uopšte nije do partnera, jer sam ludo volela i bila zaljubljena u svakog s kim sam bila u vezi. Svako bi na mom mestu dobio dete, ali ne ja, i ne zbog tih muškaraca. Kod mene je to jedna duboka psihološka priča. Psihijatar mi je objasnio da je gubitak majke kod mene rezultirao time što sam preuzela ulogu zaštitnika porodice. Zarađivala sam, sestru sam zakačila za sebe, i njoj sam bila kao majka. Imala sam o kome da brinem i nije mi trebao još neko. Jednostavno, nisam bila spremna za to– tvrdi pevačica koji ni nakon raskida od kolege Harisa Berkovića ne želi da otkriva detalje njihovog odnosa o kome se dosta spekulisalo u javnosti.

– Pisalo se svašta o tome, ali ne bih da načinjemo tu temu. Što se tiče mojih drugih odnosa, mnogi znaju za moju vezu s Milanom Stankovićem. To je bila više neka vrsta duhovne veze. Milan je moj prijatelj i s njim sam odrasla. Upoznali smo se u „Zvezdama Granda“ kad smo imali po 19 godina. Pola života se poznajemo i taj odnos drugačije posmatram. Sve je imalo svoj razlog. Ne kajem se što je toliko trajalo, mislim da sam bila iskrena i čista- kaže Rada.

Iako se bliži četrdesetoj godini, Manojlovićevu to ne brine jer smatra da se mnogo namučila u životu i da će sve doći u svoje vreme.

–  I sada se osećam kao da imam 25 godina, a ne 38. Mislim da je moj problem u tome što odbijam odgovornost, a u roditeljstvu moraš da budeš spreman da nekog voliš više od sebe. I ovako brinem ceo svoj život, pogotovo otkako sam izgubila mamu i nanu, nisam spremna da brinem još. Imam sestru, oca, brata i ne mogu da volim više nekog i da strepim da će nešto da mu se desi. Dovoljno sam se nasekirala u životu.

Nedavno joj je njena sestra i najveća podrška Marija postala menadžer, što se ispostavilo kao dobra odluka.

– Mogla sam i ranije da je upregnem da radi za mene jer je veoma sposobna. Za tri meseca je uspela da me organizuje kako treba. Za ovo kratko vreme koliko radimo zajedno, uspela sam da zaradim onoliko koliko nisam za tri godine. Nikad u životu nisam prebrojala novac od honorara jer sam uvek verovala ljudima. Mene može da pređe ko hoće, sada da mi kažeš hajdemo, ja idem ko guska kroz maglu. Sećam se jednom kada sam sam pravila rajder listu, tražila sam salvete koje nisam dobila, a preznojila sam se na bini. Grejala sam vodu u šerpi da se kupam jer nije bilo tople vode. Srećom, pametna sam, pa sestra i ja nosimo električno lonče. Kad krenemo na nastup, poučene iskustvom, nosimo sve– objasila je za „Alo“.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram

Izvor: Grand

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare