9. Maja 2023.

Ovako izgleda dom Tamare Dragičević i Petra Benčine: Odiše luksuzom i toplinom

Tamara Dragičević i Petar Benčina godinama važe za jedan od omiljenih i najlepših glumačkih parova na našoj sceni.

Često ih možemo videti kako zajedno poziraju za brojne reklame i magazine, a nekolicinu njih snimaju baš u svom domu.

Iako se trude da privatan život zadrže za sebe, pojedine detalje iz njihovog “ljubavnog gnezda” možemo videti putem društvenih mreža.

Stan glumačkog para odiše toplim tonovima, a dnevni boravak je veoma svetao i pun biljaka. Kuhinja je mesto gde Tamara provodi najviše vremena, a jednom prilikom je podelila situaciju sa ćerkicom Stašom koja je nasmejala mnoge.

Dok lepa glumica kuva ručak u svečanoj toaleti, našminkana i sa namontiranom frizurom, Staša je drži za haljinu, a tu situaciju je prokomentarisala kao sasvim normalnu i realnu, ni po čemu čudnu za njih.

 Pomenuta slika je odraz realne situacije iz našeg doma, nije “nameštena”. Postao je manir da šerujemo samo one fotografije na kojima savršeno izgledamo, a činjenica je da smo svi ponekad nervozni jer moramo da stignemo na sto strana, teško nam je da ostavimo dete – priznala je Dragičevićeva.

Tamara i Petar važe za brižne i posvećene roditelje. Ćerki Staši i sinu Lazaru se trude da obezbede sve, a njihovo odrastanje ulepšano je i kućnim ljubimcem, psom, koji živi sa njima.

(Telegraf.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare