7. Maja 2023.

Porodična oaza u kojoj caruje ljubav: Ovde žive Tamara Dragičević i Petar Benčina

Omiljeni glumačko-bračni par Tamara Dragičević i Petar Benčina, zajedno sa ćerkom Stašom i sinom Lazarom, trude se da žive kao sav normalan svet. Njihov stan odiše toplinom doma, u kojem je sve ušuškano i podređeno ukućanima.

Instagram

S obzirom na to da i Tamara i Petar vole da se druže, kod njih je uvek vesela atmosfera. Dobro je poznato da se Tamarini „klasići“, među kojima su mnoga „zvučna“ imena poput Miloša BikovićaNine JankovićAnje Alač i drugih mladih glumaca, redovno viđaju, a jedno od omiljenih mesta okupljanja je dnevna soba njihove koleginice i prijateljice.

Instagram

Petar i Tamara važe za brižne i posvećene roditelje, a osim kroz igru, svoju decu rado animiraju čitanjem zabavnih knjiga.

‒ Zahvaljujući našoj mami, MarijaMiša i ja rano smo zavoleli knjige, kojima se i danas podjednako radujem. Niko srećniji od mene kad deca dobiju novu knjigu, pa onda jedva čekam one čarobne trenutke pred spavanje kada im čitam ili zajedno smišljamo priče ‒ rekla je Tamara u intervjuu koji je dala za HELLO!.

Instagram

Tom prilikom otkrila je šta se krije iza fotografije na kojoj u svečanoj toaleti meša ručak na šporetu, dok je ćerka Staša drži za haljinu. Ako je neko i pomislio da ovdašnji glumci uživaju u glamuroznom životu, poput holivudskih zvezda, prevario se.

Instagram

‒ Svaki vid pomoći je dobrodošao, ne bežim od toga, ali to ne znači da ne kuvam, ne peglam i ne čuvam decu. Pomenuta slika je odraz realne situacije iz našeg doma, nije „nameštena“. Postao je manir da šerujemo samo one fotografije na kojima savršeno izgledamo, a činjenica je da smo svi ponekad nervozni jer moramo da stignemo na sto strana, teško nam je da ostavimo dete ‒ priznala je lepa glumica.

Instagram

Instagram

Suprug Petar Benčina maksimalno joj pomaže u svemu, a trenutke dokolice najradije provodi na garnituri u dnevnom boravku, igrajući se sa kućnim ljubimcem.

Izvor: Hellomagazin

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare