3. Maja 2023.

Samo ona je uspjela da osvoji njegovo srce

Bivša supruga Jovana Memedovića je prava lepotica, uverite se i sami

Voditelj Jovan Memedović tiha je patnja nežnijeg pola, ali ni njegova bivša supruga Mirjana nije ništa manje atraktivna.

Nekadašnji supružnici okončali su brak prijateljski i u tišini, a posle razvoda ostali su u dobrim odnosima zarad svoje dece Maše i Uroša.

– Ne želim da pričam o tome i ne bih voleo da išta objavljujete na tu temu – rekao je tada popularni voditelj u jednom intervjuu.

Jovan Memedović i Mirjana upoznali su se u jednom rekreativnom centru 1992. godine, a ljubav se ubrzo rodila. Već posle godinu dana izgovorili su sudbonosno “da” i uživali su u skladnom braku dve decenije.

 

Poznato je da su bivša supruga Jovana Memedovića i voditelj svoju intimu čuvali od javnosti, te nismo imali prilike često da je viđamo. Inače, Mirjana je veoma aktivna na društvenim mrežama, a primetili smo da joj prezime bivšeg supruga i dalje stoji.

 

Bivša supruga Jovana Memedovića raskošna je lepotica plave kose, te nije ni čudo što je baš ona svojevremeno ukrala srce jednog od najšarmantnijih voditelja u Srbiji. 

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare