20. Aprila 2023.

Tanja Savić oduševljena pogledom, pogledajte gdje se nalazi

Iako su u prvi mah mnogi pomislili da se pjevačica provodi na srpskoj planini Zlatiboru ubrzo je Biljana na Tanjin nagovor okrenula kameru svog telefona i vidjelo se da je riječ o sasvim drugoj lokaciji.

Pjevačica se naime nalazi u Skoplju, a pratioci iz glavnog grada Sjeverne Makedonije sa nestrpljenjem iščekuju susret sa pjevačicom, koja je prije nekoliko dana uživala sa djecom u uskršnjim zabavam, a neke od običaja donijeli su čak iz Australije.

“Običaji su isti kao i u svakoj porodici. Jedino, doneli smo igru iz Australije vrlo interesantnu gde krijemo jaja ispod drveta u dvorištu. Obično krijem u žbunju i onda deca traže. Tada se jako radujemo i smejemo”, rekla je nedavno Tanja i dodala da je njena sestra Bilja spretnija u spremanju vaskršnjih jaja:

“Bude praznične euforije, pogotovo kod mene jer sam kao malo dete kada treba jaja da se farbaju. Moja sestra Bilja bolje farba jaja od mene, zna razne tehnike i brža i efikasnija je u tome. Ja znam samo tradicionalno farbanje sa lukovinom i stavljanjem jaja u čarapu. To sam naučila od majke”, kaže Tanja.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare