19. Aprila 2023.

Kralj: Igračima teško pada položaj na tabeli

U četvrtak će Partizan nastaviti meč na Banovom brdu, a u nedelju će ponovo igrati protiv istog protivnika na startu plej-ofa.

Evidentna je kriza rezultata crno-belih, potonuli su na četvrto mesto na tabeli, ali je kapiten Slobodan Urošević pokušao da podigne saigrače svojom rođendanskom porukom da su ih svi prerano otpisali.

“Uroševićeva konstatacija pokazuje koliko su igrači željni uspeha i dobrog rezultata. Odlično znam da im trenutan položaj na tabeli teško pada, s druge strane, s koliko posvećenosti su trenirali poslednjih dana… Rade neverovatno! Verujem da će želja fudbalera i, pre svega, njihov kvalitet da dođu do izražaja i da ćemo da ostvarimo preostali cilj. Istina, biće teško protiv vodećih ekipa i naporno kroz seriju utakmica za 10 dana, ali… Optimista sam, bez obzira na raspored”, izjavio je sportski direktor Partizana Ivica Kralj za “Žurnal”.

Nepisano je pravilo da je veoma teško pobediti istog protivnika dva puta u razmaku od nekoliko dana.

Teško… ne i nemoguće! Uveren sam da to možemo. Potreban nam je jedan dobar rezultat, malo da izađemo iz trenutnih poteškoća. Sve ćemo da učinimo da uz kvalitetan nastup dočekamo sedam utakmica plej-ofa”.

“Za trenutnu situaciju na tabeli mi smo, praktično, krivi, podsetiću: posle prvog prolećnog kola i pobede u Kruševcu imali smo sedam bodova više od TSC-a i osam od Brđana?! Dakle, svojim greškama uplovili smo u trenutni položaj, međutim, imamo kvalitet da popravimo sve što nije valjalo. Verujem u igrače!”

Vezista Kristijan Belić se oženio, a proslava je bila dobra prilika za neku vrstu “tim bildinga”.

“Drugarstvo, u cilju što boljeg izgleda u narednom periodu, može da bude od izuzetnog značaja. Prava je stvar što je cela ekipa bila na Belićevoj svadbi, to pokazuje odnose… U ponedeljak su usitnili korak – uz moravac i užičko – u nastavku prvenstva očekujem da ga ukrupne”, naglasio je Ivica Kralj.

Partizan juri drugo mesto na tabeli, koje zauzima TSC sa pet bodova više i utakmicom više od crno-belih, a Kralj podvlači da želi da vidi tim iz Bačke Topole pod pritiskom.

“Bačkotopolčani su puni pozitivnosti i energije, stvarno dobro deluju, ali videćemo ih u poslednjih sedam kola. Znate kako, sad kreće najveći pritisak, u principu… Dobro su izgledali sve ove utakmice, veliki su rival za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona”, zaključio je Ivica Kralj.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare