17. Aprila 2023.

Dečko Anđelke Prpić se ljubi u parku sa prelijepom plavušom, pogledajte fotku

Kada je kao bomba odjeknula vest da glumica Anđelka Prpić čeka dete sa nesuđenim kumom, nekadašnjim drugom njenog bivšeg muža, domaća javnost ostala je u šoku. Ubrzo su na videlo izašli detalji njihove romanse, te da su emocije proradile nakon što su se družili, a iako na ovu temu glavni akteri nisu imali komentar, oni svoju ljubav nisu želeli da skrivaju, te su sve češće i fotografije na kojima je Anđelka Prpić sa dečkom u javnosti.

Prvi put oni su se zajedno pojavili na događaju koji je organizovala voditeljka Marija Kilibarda i tu je svima bilo jasno koliko su emocije među njima jake, međutim sada je Anđelka Prpić sa dečkom uhvaćena na ulicama Beograda, a fotografije govore više od hiljadu reči.

Boško Karanović

Anđa koja do porođaja broji sitno – već je “dogurala” do osmog meseca, naprosto blista, a za njen široki osmeh najveći krivac je upravo njen izabranik Marko Žugić koji se po svemu sudeći ne odvaja od nje i trudi se da preslatkoj trudnici ispuni svaku želju.

Budući da je Anđa veoma aktivna trudnica, ona svaki trenutak koristi da uživa u šetnji, a prilikom ove, u kojoj joj je društvo pravio Marko, emocije su proradile, pa su pali i strasni zagrljaji koje je vešto oko fotoreportera zabeležilo.

Damir Dervišagić/Kurir

Ne obazirući se na slučajne prolaznike, Marko nije ispuštao Anđelku iz zagrljaja, a nekoliko puta ju je i snažno poljubio, te je sasvim jasno da ljubav između njih cveta i da su srećniji nego ikada, te da željno iščekuju prinovu koja će u njihov dom uneti posebnu radost.

Foto: Miša Obradović

Izvor: Story

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare