10. Aprila 2023.

Teodora Dragićević važi za mladu glumačku nadu, a evo koga ljubi kada se ugase kamere

Gledaoci su imali prilike da uživaju u njenim performansima u serijama “Nečista krv”, “Tajne vinove loze”, “Močvara”, “Biser Bojane”, a uskoro se očekuje i početak druge sezone “Tajkuna”, gdje će imati glavnu žensku ulogu. Trenutno je gledamo kao Teu u seriji “U klinču”.

U glumu je zakoračila sa 16 godina, a kako je ranije rekla za Kurir, ne kaje se zbog toga.

“Srećna sam što sam tako rano izabrala profesiju. Što sam starija, sve više se uveravam u činjenicu da stvari koje izaberemo intuitivno, kojima samo odlučimo da se predamo bez previše razmišljanja, na kraju ispadnu pravi izbor za nas. Duša je nekad pametnija od glave”, kazala je ona.

Lijepa Teodora tumači lik bivše djevojke mladog Aljoše, koga igra reper Mihajlo Veruović Vojaž. Iako smo Aljošu i Iskru na kraju prve sezone vidjeli na početku srećne veze, iznenadni povratak bivše Aljošine djevojke Tee sa studija u Milanu, unijeće nemir i napetost u ovaj odnos.

Nakon velikog muzičkog hita, Aljošina karijera dobija svoj zasluženi zamah, ali brojni ljubavni i porodični problemi, kao i kriza samopouzdanja i kreativnosti staviće ga na svojevrstan test.

Teodora u privatnom životu ima stabilnu vezu sa kolegom Nedimom Nezirovićem, koga je publika zavoljela u seriji “Klan”. Glumili su zajedno u filmu i seriji “Nečista krv”, a važe za jedan od najljepših glumačkih parova na domaćoj sceni.

Iako ne pričaju za medije o svojoj vezi, njih dvoje ne kriju da su srećno zaljubljeni, pa su se zajedno pojavljuju na raznim događajima.

Foto: This and That produkcija

(Kurir.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare