8. Aprila 2023.

Rebrača: Izvinjavam se

Predsednik Upravnog odbora Košarkaškog kluba Vojvodina Željko Rebrača uputio je javno izvinjenje svim navijačima.

On je, takođe, potpisao novi kodeks ponašanja, koji je donet na sastanku sa čelnicima FK Vojvodina u četvrtak.

“Ovim putem se izvinjavam svim Vojvodinašima, jer je Vojvodina deo mene i u mom srcu. Zahvalio bih se i Fudbalskom klubu Vojvodina, koji je pomogao da se ova situacija razreši. Razgovarali smo juče sa njihovim predstavnicima i saglasni smo da smo svi zajedno na istom putu, pokušavajući da naš klub i grad predstavimo u što boljem svetlu”, rekao je Željko Rebrača, predsednik KK Vojvodina.

Rebrača je najavio da će košarkaški klub pristupiti sportskom društvu Vojvodina i tom prilikom potpisao kodeks ponašanja, prema kojem igrači i članovi kluba ne smeju da se javno pojavljuju u obeležjima drugih klubova, niti da putem medija i društvenih mreža daju podršku drugim klubovima.

A novosadska publika imaće priliku da svoj klub podrži već u nedelju kada na Spensu gostuje ekipa OKK Beograda.

“To je jedna veoma mlada ekipa, koja je za razliku od našeg prvog međusobnog susreta u velikoj formi, promenila je sastav i igra možda i najbolju košarku u ligi ove sezone. Nadam se da ćemo nastaviti ovaj niz od tri vezane pobede i da ćemo zahvaljujući tome da ostanemo u vrhu tabele”, rekao je Miloš Isakov Kovačević, trener KK Vojvodina.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare