7. Aprila 2023.

Novak čeka Amerikanca na startu Monte Karla

Prvom teniseru sveta turnir u Monte Karlu je prvi posle Dubaija, gde je stigao do polufinala u kome je poražen od Danila Medvedeva.

Novak je Masters u Monte Karlu osvajao dva puta 2013. i 2015. godine. Poslednje dve godine turnir je pripao Grku Stefanosu Cicipasu.

Na ovom turniru neće biti dvojice španskih tenisera, Rafaela Nadala i Karlosa Alkarasa, koji su zbog povrede morali da otkažu ovaj Masters.

Novak Đoković je slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv pobedinika meča Brendona Nakašime i Mekenzija Mekdonalda.

Đoković se nikada nije sastao protiv Brendona Nakašime, ista situacija je sa Mekenzijem Mekdonaldom, ni sa njim Đoković nije imao prilike da igra, videćemo sa kim će se prvi put naći na terenu jedan preko puta drugog.

U osmini finala je moguć i srpski duel, jer ni tada mogli da gledamo susret Đokovića i Kecmanovića.

Miomir u prvom kolu ima za protivnika 16. nosioca Lorenca Musetija.

I Laslo Đere se nalazi u Novakovom delu žreba. I Đere će u prvom kolu imati težak posao, jer će njegov protivnik biti Poljak Hubert Hurkač.

Đoković bi u četvrtfinalu mogao da se sastane sa Lorencom Musetijem, dok bi u polufinalu mogao da igra ili protiv Medvedeva ili Holgera Runea.

Masters u Monte Karlu na programu je od osmog aprila do 16. aprila.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare