4. Aprila 2023.

Realov video pred “El klasiko”: Sutra igramo protiv Barse i sudija

A sve zbog dešavanja u prvom susretu u kojem su Katalonci slavili minimalnu pobedu u Madridu.

Aktuelni prvak Španije i Evrope je montirao i objavio video u trajanju od 2:40 minuta.

Video prikazuje ogromne greške koje su poslednjih godina na njegovu štetu doneli Huan Martines Munuera, glavni sudija predstojećeg “El klasika” i Hose Luis Gonsales Gonsales, koji će mu na superderbiju biti “videoasistent”.

“Kakva koincidencija!”

“Martines Munuera će na ‘El klasiku u Barseloni biti glavni, a Gonsales Gonsales VAR sudija… Kakva koincidencija! Pravdu nam deli tandem s kojim madridisti imaju najgore uspomene”, podseća Real na kanalu klupske televizije i ističe, “To je isti sudijski par koji je vodio utakmicu u kojoj je Real oštećen najviše u novijoj istoriji, a to je meč Real – Sevilja u sezoni 2020/2021, kada su nam njihove greške uzele titulu u La Ligi. Martines Munuera i Gonsales Gonsales tada su napravili čak šest odlučujućih grešaka na štetu Reala”.

Pa se redom naprajaju greške: Odriosolin ofsajd nastao zahvaljujući specijalnim efektima VAR-a, gol Sevilje koji je postigla nakon što je dosuđen nepostojeći faul Kazemira, penal za Real koji nije dosuđen iako je Dijego Karlos igrao rukom u kaznenom prostoru Sevilje, čisti penal nakon faula Oskara nad Kazemirom koji nam nije dosuđen te dosuđeno igranje rukom Militau iako je to uradio nenamerno, zbog kojeg je Real ostao bez penala i crvenog kartona za Seviljinog golmana Bona.

Real Madrid TV dodaje da Martines Munuera nije teško oštetio klub samo na ovoj utakmici: “Uskratio nam je penal nakon prekršaja Gorosabela na Mendiju na utakmici protiv Raja ove sezone, kao što je nekažnjeno prošao i nasrtaj Baljiua”.

“Sve je OK”

Posebnu posvetu Realove klupske televizije dobio je VAR.

“Ako postoji ime koje seje paniku u videosobi, to je ono Gonsalesa Gonsalesa. Otkako je on zadužen za VAR na Realovim utakmicama, oštetio nas je niz puta”.


“Nije nam dosudio penal protiv Betisa nakon što je Miranda igrao rukom, nekažnjeno je prošao i faul nad Azarom za penal i napad na Marsela protiv Alavesa, kao i ruka Kape koja je trebalo da rezultuje penalom protiv Atletika..”
, ističe Real i završava snimku porukom Gonsalesa Gonsalesa iz VAR sobe, koja je navijačima Reala postala simbol za sudijsko “gaženje” njihovog kluba: “Sve je OK”.

Revanš polufinala Kupa kralja Barselona – Real Madrid igra se u sredu od 21 čas na Kamp Nou

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare