3. Aprila 2023.

Zavrteće vam se u glavi: Posjedovanje zvezde na Stazi slavnih nije nimalo jeftino

Merlin Monro, Stiven Spilberg, Kvemtin Tarantino i Džejms Din n samo su neki od vlasnika zvezde od ukupno 2.751, koliko ih je trenutno na Stazi slavnih.

Mnogi ne znaju da Staza slavnih svake godine primi više od 200 prijava slavnih osoba koje su poželele svoju zvezdu, ali u proseku se prihvata samo 30.

Nakon što se izradi popis slavnih osoba koje ispunjavaju sve uslove za zvezdu na Stazi slavnih, poput toga da su više od pet godina u industriji zabave i da su osvojile jednu od najvažnijih nagrada u svojoj industriji, one koje su dobile najviše glasova javnosti prelaze na sledeću fazu.

Nakon toga komisija koja se sastoji od pet stručnjaka bira slavne osobe koje će dobiti svoja otisnuta imena na holivudskom tlu. Osim toga, nominovani moraju da napišu pismo kojim prihvataju priznanje i nagradu.

Koliko košta posedovanje zvezde na Stazi slavnih?

Kada umetnik dobije ovu nagradu, mora da plaća državanje zvezde do svoje smrti. Slavne osobe koje dobiju zvezdu moraju platiti 50.000 dolara za izradu dela koje će biti ugrađeno u zvezdu a zatim i njeno održavanje u budućnosti, piše na službenoj stranici Staze slavnih.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare