2. Aprila 2023.

Ivanović: Recept ostaje isti

Crvena zvezda će u ponedeljak ostovati ekipi Mege u 24. kolu regionalne ABA lige, a meč se igra od 18 sati u hali “Ranko Žeravica”.

Aktuelni srpski i regionalni šampion želi da nastavi pobedničku seriju, pošto je pre meča sa Megom ostvario tri trijumfa u Evroligi.

“Ponoviću sve ono što sam rekao i u najavi prve utakmice sa ovim timom, posebno to važi sada kada je ova ekipa i rezultatima pokazala da ima kvalitet uz mladost i talenat, koji smo potencirali pred najavu prve utakmice. Sada uz taj kvalitet imaju i samopouzdanje, ostalo se nije promenilo igraju brzo u tranziciji sa puno kontranapada. Recept ostaje isti, igrati čvrsto i zaustaviti ih, jer i mi želimo da nastavimo našu seriju”, rekao je Ivanović.

Košarkaši Crvene zvezde su odradili trening i spremno dočekuju duel sa Megom.

Mlada ekipa, koja želi da se afirmiše, igraju dobro, zabeležili su seriju pobeda, i uz to imaju nekoliko iskusnih igrača. Ne menjaju stil igre, igraju brzo, mnogo šuteva, kontranapada, cilj je da nametnemo naš ritam i igramo našu košarku jer želimo pobedu u ovoj utakmici”, rekao je košarkaš Ognjen Kuzmić.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare