7. Marta 2023.

Poginuo pjevač “Zvezda Granda” iz Foče

Kako priča izvor sa lica mjesta, pjevač Nemanja Vuković je najprije imao saobraćajku, a kada je izašao iz automobila bio je u svjesnom stanju.

Očevidac mu je prišao kako bi mu ukazao pomoć, upitao ga da li je dobro, na šta je Vuković odgovorio da jeste i počeo je da trči.

On je, kako se sumnja, napustio vozilo i krenuo da pređe auto-put kada je na njega naletio autobus koji se kretao iz smjera Banjaluke.

Nemanja je iz Foče, takmičio se u “Zvezdama Granda“ sa 18 godina, nakon čega je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom, piše Blic.

– Neposredno pre jezive nesreće nastradali N.V. je imao nezgodu kada je automobilom marke ” volksvagen” dok se kretao iz smera Beograda ka Šidu sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Potom je, kako se sumnja, izašao iz vozila i pokušao da kao pešak pređe trake auto puta namenjene za suprotni smer, odnosno iz Šida ka Beogradu – objasnio je izvor upoznat sa slučaje.

– N.V. je od zadobijenih povreda preminuo ubrzo pošto ga je autobus udario. Smrt je konstatovao lekar Hitne pomoći koji je sa svojim timom ubrzo bio na mestu nesreće. Nikom nije jasno iz kog razloga je hteo da pređe na drugu stranu. Možda je bio u stanju šoka ili je nešto drugo bilo u pitanju.

Pevač je pre 16 sati na svom Instagram profilu objavio kako se snima pemsu iz svog automobila. Nije ni slutio da će malo nakon toga zauvek otići sa ovog sveta.

On je snimao Pesmu “Živote ženo bez morala” od Džeja, a mnogi njegovi pratioci tvrde da je ovim naslutio smrt.

“Jos jedan tmuran prođe dan milion suza, a ja jedan dok grlim tamu, pitam se o, zar je život toga vredan”, glasi stih ove pesme.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare