2. Marta 2023.

PSŽ predstavio Nenadića: Idealna zamjena za Karabatića

Nenadić je potpisao ugovor do kraja sezone, a u Pariz stiže kao zamena za povređenog Nikolu Karabatića.

“Srećni smo što nam se Petar pridružio do kraja sezone. Nedostupnost Nikole Karabatića znači da nam trebaju pojačanja u timu. A Petar je idealan profil, dokazani talenat velikog iskustva, koje je sticao u najboljim evropskim ligama. Biće dragocen član u borbi za nekoliko ciljeva u drugom kraju sezone, što će nam omogućiti da budemo ambiciozni i na evropskoj sceni”, rekao je generalni menadžer PSŽ, legendarni Teri Omeje.

Ovaj 38-godišnjak je ponikao u Crvenoj zvezdi, a potom je igrao za Algeciras, Barselonu, Segedin, Holstebro, Visku, Fuhse i Vesprem.

Za mađarski tim, koji ga je pre nekoliko dana otpustio zbog nediscipline, postigao je 803 gola na 208 utakmica.

Proglašen je za najboljeg rukometaša Evrope 2019, a postigao je 213 golova na 78 nastupa za Srbiju sa kojom je bio vicešampion “Starog kontinenta”.

“Ovo je sjajna prilika za mene. Ponosan sam što sam se priključio ovom timu, koji ima neke vrlo talentovane igrače u svom sastavu. Daću svoj maksimum da pomognem timu u naredna četiri meseca”, 
rekao je Nenadić.

PSŽ se bori sa Monpeljeom za prvo mesto u francuskoj Starligi, oba tima imaju po 32 boda iz 18 utakmica, dok se u Ligi šampiona direktno plasirao u četvrtfinale gde čeka pobednika duela između nemačkog Kila i rumunskog Dinama iz Bukurešta.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare