1. Marta 2023.

“Bed blu bojsi” protiv Mamića: Počinje “rat” za Dinamo Zagreb

BBB su nekoliko dana pre skupštine kluba, za koju mnogi tvrde da bi mogla biti ključna za budućnost Dinama, počeli prikupljanje članova da bi dobili što više od osam mesta u skupštini koja će dobiti poverenici s najviše članova.

Kakva će biti sudbina hrvatskog šampiona moglo bi da odluči osam poverenika s najvećim brojem učlanjenih ljudi, pa su i Dinamovi najžešći navijači krenuli u akciju kako bi ti poverenici bili iz njihovog kadra.

“Mamićeva zločinačka organizacija”

U istoj akciji je i Zdravko Mamić, koji je ponudio i da plati članarinu za navijače koji se učlane preko njegovih poverenika.

Stoga su se BBB javno oglasili.

“Želimo se ovim putem obratiti svim navijačima i simpatizerima Dinama i pozvati ih na potpunu mobilizaciju.

U toku je ponovni pokušaj zločinačke organizacije predvođene Zdravkom Mamićem da u potpunosti preuzme kontrolu nad našim klubom.

Takozvana ‘sponzorisana učlanjenja’ koja se proteklih nekoliko dana provode po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini nisu ništa drugo nego ismevanje kluba kao i svih njegovih članova i poverenika u korist samo i jedino kontrole te zločinačke organizacije nad klupskim finansijama.

“Vreme je za obranu kluba”

“Svima onima koji asistiraju u ovoj sramotnoj operaciji poručujemo da ćemo ih dobro zapamtiti i garantujemo im da će od danas njihova imena i imena njihovih organizacija i kompanija postati predmet našeg interesa. Dinamovci, vreme je za buđenje! Vreme je za obranu kluba. Vreme je da se Dinamo vrati Dinamovcima.

Provodimo akciju masovnog učlanjenja u Dinamo u kojoj ćemo ovim štetočinama pokazati kako stvari stoje i kako se zapravo voli Dinamo. Naša akcija nema sponzora, svaki član sam će platiti svoju članarinu u punom iznosu. U njoj će učestvovati svi oni koji će svoje članstvo u voljenom klubu platiti svojim novcem, oni koji ga stvarno i iskreno vole“, navodi se u saopštenju.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare