27. Februara 2023.

Nemanja Vidić otkrio svoj tim za FSS

Vidić je u petak i zvanično predao kandidaturu za predsednika FSS, a nekadašnji kapiten Mančester Junajteda je otkrio i imena najbližih saradnika u Savezu ukoliko dobije podršku na izborima.

Vidić kao svoje buduće najbliže saradnike vidi tri potpredsednika, a to su:

– Branko Milanović, osnivač i prvi čovek kompanije Nordeus
– Milorad Mažić, jedan od najboljih srpskih sudija u istoriji
– Petar Jovanović, predsednik Izvršnog odbora Rajfajzen banke

A uz njih tu je i
– Slavoljub Muslin, nekadašnji selektor.

Kada je u pitanju Izvršni odbor, Vidić bi, u slučaju pobede, u njega kooptirao bivše reprezentativce Milana Jovanovića Danka Lazovića, zatim trenera Branka Babića, profesora Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu Veroljuba Dugalića, koji je u sportskim okvirima poznat kao dugogodišnji prvi čovek futsal kluba Ekonomac.

Zatim, na spisku se nalazi i Dragoljub Vukadinović, prvi čovek Metalca iz Gornjeg Milanovca, reprezentativka Srbije i član Bajerna iz Minhena Jovana Damnjanović, kao i doktor Vladimir Dugalić, načelnik Klinike za digestivnu hirurgiju KBC Srbija.

Predstavnik sudija u Izvršng odboru bio bi Dragomir Stanković, nekadašnji arbitar sa FIFA značkom, amaterski fudbal predstavljao bi Rade Todorović, predsednik kluba Kiker iz Kraljeva, a region Zapadne Srbije Ivan Karapetrović iz Užica, prenosi “Mocartsport.

Ko je u Džajićevoj “ekipi”?

Očekuje se da u toku dana i drugi kandidat za predsednika FSS Dragan Džajić obznani svoj tim za rukovođenje srpskim fudbalom.

Sportklub je ranije preneo da su u Džajićevom timu potpredsednička mesta rezervisana za bivšeg ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića Ljubišu Tumbakovića, nekadašnjeg trenera Partizana i selektora Srbije.

U Džajićevom Izvršnom odboru mesta bi se našla za Vladana Gašića (FS Istočne Srbije), Marka Zdravkovića (FS Beograda), Dragana Simovića (FS Vojvodine), Nebojšu Živanovića (FS Zapadne Srbije), Dragomira Lazovića (Zajednica superligaša), fudbalsku legendu Vladimira Petrovića Pižona

Izborna Skupština FSS zakazana je za 14. mart u Staroj Pazovi.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare