30. Januara 2023.

Đuričko: Munje su bile gledanije od Titanika, možda će drugi dio da šiša Avatara

Rekao je i da nastavak „Munja“ nije kao „Jagode u grlu“, i da može da se gleda kao zaseban film u kom će se pojaviti i jedna nova generacija „mladih munja“.

Uskoro će se u knjižarama pojaviti i njegova nova zbirka priča za decu „Konačno sve dogodovštine jednog Džonija“.

Đuričko objašnjava da je sve počelo tako što je objavio svoje priče kojima je uspavljivao decu.

„DŽ.K. Rouling je uspavljivila decu – ova što je izmislila Harija Potera – i oni su joj rekli ‘mama napiši’, ona je napisla, i kao što znate to je sad svetski fenomen. Ja pitam ove moje da napišem, ovaj moj mali: ‘ne moraš, ne moraš’. Ali ja sam se ipak ohrabrio, napisao dve, tri, Branka (urednica iz Vulkana) me je naterala da napišem još, i onda sam napisao nekih 25 priča u prvom turnusu“, rekao je Đuričko u emisiji „Idemo dalje“ i dodao da će se u novoj knjizi naći još dvadesetak priča.

U februaru se vraća u Srbiji zbog turneje sa novim stenda apom. Novi nastup, kako je objasnio, baziran je na njegovim anegdodatama i dogodivštinama iz pozorišta, filma i televizije.

Rekao je i kako ga u Americi još uvek ne prepoznaju na ulici, ali da je upoznao neke filmske zvezde koje ne mogu da odu do radnje ili prošetaju psa.

U Srbiji su, kako je dodao, glumci  i dalje „narodni“, poznaju se sa komšijama u zgradama u kojima žive, idu do prodavnice, deca im idu u školu sa ostalim klincima…

„Sećam se ja dajem neke autograme i dolazi neki klinac do mene, i ovako me gleda, gleda ove devojčice, i kao: ‘Je li, jesi ti fudbaler?’ Ja kažem: ‘Nisam.’ ‘Jesi košarkaš?’ Ja kažem: ‘Nisam.’ ‘Pa, šta im je?’ Kao što ti traže autogram ako nisu fudbaler ili košarkaš, što je u pravu dečko, donekle je u pravu“, prisetio se Đuričko.

U Americi je snimio i album sa svojim bendom „Johnny Midnight Trio“ koji se renutno miksa u Memfisu i biće izdat za PGP.

Kada je reč o glumačkim angažmanima, rekao je kako trenutno radi više kastinga.

„Tako da sad imam neka četiri kastinga koja učim, dva treba da snimim, na jedan idem na recall, idem u nešto u Atlantu da snimam, kratka, jedna mala uloga, ali vrlo lepa i zanimljiva“, kazao je Nikola Đuričko.

Pogledajte prvu emisiju „Idemo dalje“ i gostovanje Đurička:

N1.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare