27. Oktobra 2024.

Damijano David prekinuo tišinu: Ništa nisam osjećao, samo strah

Damijano David je objavivši svoju drugu solo pjesmu “Born with a broken heart” otvorio dušu pa otkrio i koju tajnu ona krije. Dok ju je pisao, naime, izlazio je iz prilično mračnog perioda u kom je vladao samo strah.

Sada, kad sa zadovoljstvom može da kaže da je prevazišao svoje probleme, smatra da će numera svakako naići da dobar odaziv, jer su “mnogi oni koji s osjećanjima o kojima pjeva mogu da se poistovjete”.

“Kada sam pisao ovu pjesmu, izlazio sam iz jednog vrlo mračnog perioda. Nisam osjećao baš ništa. Uplašio sam se da sam u potpunosti izgubio osjećanje za dobro ili loše. Upravo u to vrijeme započeo sam jedan od najznačajnijih odnosa u svom životu, a strah da neću biti u stanju ili da nisam spreman za to je bio veliki. Ova pjesma je bila način da samom sebi objasnim moja osjećanja i da na njih gledam na pozitivniji način. Srećan sam danas što mogu da kažem da sam se izborio sa tim, ali mislim da mnogi ljudi mogu da se poistovjete sa tim osjećanjem, kada misliš da nisi dovoljno dobar”, iskren je bio on, govoreći o ovoj ohrabrujućoj numeri koja budi nadu.

Iako “prati” njegov težak životni period, melodijski je vedra; spot sa druge strane, s koreografijom koja nosi pozorišnu atmosferu, režirao je Aerin Moreno.

“Spot je moja lična fantazija. Svijet u kome šta god da se događa, jednom kada prođeš kroz vrata, sve postaje magično i prelijepo. To je način da se kaže da neće sve ono što je negativno obavezno da te povrijedi, u stvari ponekad te odvede do sljedećeg poglavlja tvoga života. Svi mi posjedujemo sposobnost da pretvorimo negativno iskustvo u nešto što je značajno za nas”, smatra pjevač.

David je, podsjetimo, stekao veliku slavu s italijanskim rok bendom “Maneskin”. Drugi je član koji trenutno gradi i solo karijeru. Prethodno, svoje je fanove svakako počastio dramatičnom pjesmom “Silverlines”. Njegov cjelokupni solo projekat željno se iščekuje širom svijeta, prenosi “CDM“.

Foto: Twitter / Printscreen

Izvor: Nezavisne

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare