24. Oktobra 2024.

Nekada najljepša djevojčica na svijetu i dalje ima uspješnu karijeru

Kad se plavooka ljepotica pojavila u svijetu mode kao četvorogodišnjakinja svi su bili saglasni da je nova zvijezda rođena i da odmah treba iskoristiti potencijal njene neviđene ljepote.
U rodnom Parizu poredili su je sa legendarnom Brižit Bardo, koja se sa 15 godina pojavila u magazinu “Elle”.

Navikli smo da vidimo divno lice Tilan Blondo na sada već legendarnoj fotografiji na kojoj je ona kao šestogodišnjakinja. Njena neuredna, duga plava kosa i prodorne plave oči doslovno su nas hipnotisale i proglasili smo je “najljepšom djevojčicom na svijetu”.

Francuska manekenka, koja sada ima 24 godine, pridružila se prije nekoliko sedmica Viktoriji Bekam, Ajo Edebiri i Kajli Džener na svečanosti “Business of Fashion BoF 500 Class” 2024 u hotelu Šangri-La. Stalno je viđena na mnogim modnim i džet-set događajima širom svijeta.

Blondo je pokazala tada svoju figuru u Sportmak prsluku bez rukava i odgovarajućim pantalonama, uparujući izgled sa finim nakitom optočenim dijamantima. U nastavku sedmice prisustvovala je izložbama francuskih dizajnera Isabel Marant i Nine Riči.

Kćerka bivšeg francuskog fudbalera Patrika Blondoa i TV voditeljke Veronike Lubri je takođe osnivač modne kuće “Heaven May”, ambasador brenda “L'Oreal Paris” i sarađivala je sa brendovima kao što su “Versace” i “Dolce & Gabbana”.

Kada je imala samo 10 godina, pozirala je za naslovnicu magazina “Vogue”, a ono što je trebalo da bude high-fashion snimanje pretvorilo se u pravu katastrofu. Naime, djevojčica je na naslovnici pozirala potpuno našminkana, u visokim štiklama. Izgledala je puno starije, a zbog svega je dobijala čak i prijetnje smrću.

Mnogi su tada optužili njene roditelje da su je praktički bacili pedofilima, pogotovo kad je i njena majka izjavila da je “bila šokirana fotografijama kad ih je vidjela”, ali samo zato što su desetogodišnjoj djevojčici dopustili da nosi ogrlicu vrijednu nekoliko miliona dolara.

Komentari mržnje na njihov račun nisu prestajali, a činilo se da cijeli skandal nikada neće biti zaboravljen. 

Ipak, danas je cijela priča daleko iza najlepše devojke, a ona uživa u zavidnoj karijeri, prenosi Ona.rs.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare