23. Oktobra 2024.

Svađa u studiju zbog Jokića i Lebrona: NBA šampioni vikali jedni na druge, Šek branio Nikolu!

Nikola Jokić ili Lebron Džejms. Kome biste dali loptu u ruke?

Velika je rasprava izbila zbog Nikole Jokića na startu nove NBA sezone! Gledali smo Lebrona Džejmsa prvo veče u novoj takmičarskoj godini kako pobjeđuje zajedno sa sinom Bronijem, a u studiju su se sukobili nekadašnji NBA igrači. Šekil O'Nil, Keni Džet Smit i Čarls Barkli su vikali jedni na druge, svađali se, raspravljali, samo zbog Somborca. 

Prvo je krenula rasprava o najboljih pet igrača ove sezone u NBA iigi, a zasmetalo je voditelju Erniju Džonsonu to što na vrhu liste kod Čarlsa Barklija nema Nikole Jokića. “Tvoj prvi igrač je Janis? Pretpostavljam da je tako jer si rekao da je Lebron broj dva” rekao Barkliju, pa se okrenuo ka Šekilu O'Nilu. On već nije pravio takve greške. “Tvoj prvi igrač je?”, upitao je Džonson, na šta je Šek ekspresno odgovorio: “Momak iz Denvera u Koloradu. Džoker! On je najbolji visoki igrač!”

Zatim je jedan od najuboljih centara ikada izdiktirao svoju listu najboljih igrača u NBA trenutno na kojoj su Nikola Jokić, Luka Dončić, Janis Adetokumbo, Džoel Embid i Stef Kari, a nekadašnji bek Hjustona Keni Džet Smit je imao zanimljivu dilemu. 

“Da je Lebron u Denver Nagetsima kome bi dao loptu?“, zapitao se i dobio odgovor kao iz topa od O'Nila: “Džokeru! Ma daj!” Složio se Keni Smit sa tim, zapravo toliko da je rekao da bi i kod Luke Dončića u Dalasu ipak Lebron bio glavni. “Jedini tim u kome Lebron ne bi bio glavni igrač su Denver Nagetsi! Bio bi glavni igrač čak i u Dalasu kod Luke Dončića“, završio je on. Pogledajte ovu raspravu:

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare