23. Oktobra 2024.

Ovaj podkast bi mogao da razbije internet: Džo Rogan je najavio ko će biti njegov gost u petak!

Američka izborna kampanja se bliži kraju dok Donald Tramp i Kamala Haris pokušavaju da uvuku poslednje neodlučne glasače u svoj tabor.

Američka izborna kampanja sve je bliža kraju dok Donald Tramp i Kamala Haris pokušavaju da privuku poslednje neodlučne glasače u svoj tabor i tako naslede Džoa Bajdena na mestu predsednika SAD.

A veliki vetar u leđa u tom pokušaju mogao bi da dobije Donald Tramp, koji je 25.10. biti gost na podkastu Džoa Rogana, jednom od najpoznatijih i najgledanijih podcasta današnjice.

Rogan je dugi niz godina kreator sadržaja na društvenim mrežama, mnogi ga smatraju kontroverznom figurom, a malo ko je ravnodušan na ono što radi.

Posetila su ga neka od najvećih imena iz sveta sporta, estrade i politike.


Ipak, ono što joj je godinama zapalo za oko i bilo primetno je to što Donald Tramp nije dobio priliku da sedne preko puta Rogana. Rogan, naime, tvrdi da u podkast poziva samo goste sa kojima u tom trenutku želi da razgovara i da ne pristaje na spoljne pritiske.

Sam Rogan je tokom ove izborne trke podržao Roberta Kenedija mlađeg, koji je kasnije prešao u tabor Donalda Trampa. Mnoge Trampove pristalice i Roganovi navijači godinama su pozivali Rogana da ugosti Donalda Trampa i čini se da je došao trenutak. Kao što su mnogi komentarisali ispod Roganove objave na Tviteru, podkast bi „mogao lako da razbije internet“.

Mnogo je tema o kojima bi dvojac mogao da razgovara, ali je samo jedna sigurno. Zabave neće nedostajati. Ovo će biti razgovor o kome će se još dugo pričati, a mogao bi značajno da utiče na rezultate američkih izbora.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare