22. Oktobra 2024.

Još nije ni stigao na sve telefone, a već pravi velike probleme

Google je počeo da isporučuje Android 15 ažuriranje na Pixel seriju telefona, a već su počeli da se pojavljuju problemi.

Najnovija verzija Android platforme izgleda stvara određene probleme apliakcijama, među kojima je i Instagram. Korisnici, koji dobijaju ažuriranje suočavaju se sa neočekivanim poteškoćama.

Prema navodima Reddit korisnika, novo softversko ažuriranje izgleda pravi probleme Instagram aplikaciji. Neki korisnici kažu da Android 15 ometa rad apliakcije. Drugi tvrde da ne mogu da se prebacuju između priča u aplikaciji. Ovo nije izolovan problem jer drugi prijavljuju da neke ključne karakteristike Instagrama nisu reagovale.

Za sada sve što korisnici mogu da urade jeste da prijave probleme Instagramu i proveravaju da li je kompanija objavila neko ažuriranje sa ispravkom.

Preporuka korisnicima, koji se suoče s nekim od ovih problema, je i da održavaju svoje aplikacije na telefonim ažuriranim jer starije verzije Instagrama možda ne dobijaju odgovarajuću podršku za novije verzije Androida.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare