16. Oktobra 2024.

Call of Duty: Black Ops 6 dostupan za pre-load, zahtjeva 56GB prostora

Call of Duty: Black Ops 6 ima najmanju veličinu fajla za COD igru u proteklim godinama. Na PC-u, početno preuzimanje za kampanju i multiplayer režime igre zauzima samo 56GB prostora tokom pre-load perioda, kako je primetio VGC. Slično tome, Charlie Intel je primetio da igra dolazi na oko 40GB na PS5.

Naravno, kada Warzone padne, ta veličina instalacije će se puzati gore. Na vrhu toga, Call of Duty hub, koji sadrži opcije za instaliranje nekoliko kampanja i multiplayer režima iz drugih COD izdanja, će nastaviti da jede puno prostora u zavisnosti od toga koliko odaberete da instalirate.

Takođe vredi napomenuti da zvanični PC sistemski zahtevi za igru pozivaju za 102GB dostupnog prostora za skladištenje, tako da dok bi početno preuzimanje moglo biti manje, igra će nesumnjivo završiti sa korišćenjem više prostora vremenom. Pre-load takođe ne uključuje Zombies mod igranja, koji je takođe svojsten mod igre.

Nadamo se da je ovo znak da će buduće verzije COD konačno smanjiti veličinu instalacije nazad na razumne nivoe. Takođe će biti zanimljivo videti kako će se veličina instalacije prvog dana uporediti sa veličinom igre za šest meseci, kada Warzone i par sezona budu izašle.

Benchmark.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare