15. Oktobra 2024.

Šok u srednjoj školi u Bijeljini: Roditelj ošamario profesoricu

 U Srednjoj poljoprivrednoj i medicinskoj školi u Bijeljini u petak je došlo do incidenta kada je otac jednog učenika upao u školsku zbornicu i udario dva šamara profesorici Oliveri Krsmanović, jer je navodno dala lošu ocjenu njegovom djetetu.

Iz ove obrazovne ustanove rekli su da  u šoku zbog prethodnih dešavanja, odnosno fizičkog napada u prostorijama škole, te je pružena puna podrška nastavniku.

Foto:InfoBijeljina

Tim povodom, škola je odreagovala po proceduri, te su, kako navode, preduzete sve neophodne radnje.

“O pomenutom događaju su istog dana informisane nadležne institucije. Aktiv direktora regije Semberija i Majevica osuđuju napad na svakog prosvjetnog radnika i apeluje na društvo da treba da ima poseban senzibilitet kada su u pitanju prava prosvjetnih radnika, što je navedeno kao zaključak na sastanku Aktiva, održanog danas, a koji prenosimo po ovlaštenju istog“, navodi se u dopisu škole.

Podsjećamo, muškarac iz Bijeljine čiji su inicijali D.K. sankcionisan je nakon što je u zbornici srednje škole u ovom gradu fizički napao i vrijeđao prosvjetnog radnika, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare