15. Oktobra 2024.

Šta je Ognjen Amidžić govorio o bivšoj supruzi

Popularni voditelj Ognjen Amidžić bio je u braku sa sadašnjom suprugom Zvezdana Terzića, Milicom Marković.

Oni su se vjenčali u junu 2006. godine, u manastiru Kaona kod Šapca, a nikada se nisu pojavljivali zajedno u javnosti.

“Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo”, govorila je ranije Milica.

Amidžić i Marković proveli su četiri godine zajedno kao bračni partneri, a razveli su se u tišini 2010. godine, što je iznenadilo mnoge.

O odluci da se razvedu javnost su obavijestili zajedničkim saopštenjem u kome su objasnili da se ljubav ugasila, ali i da će zauvijek ostati u prijateljskim odnosima.

“Doneli smo odluku da se sporazumno razvedemo. Odluka je zajednička, a razlog je činjenica da smo se tokom godina braka emotivno udaljili. Važno je da se razilazimo u prijateljskim odnosima, koje ćemo nastaviti da održavamo. Nakon ovog obaveštenja drugih izjava i komentara na ovu temu više nećemo davati. Molimo vas da ovu želju i odluku ispoštujete, s obzirom na to da smo sami odlučili da ovu vest podelimo sa medijima”, naveli su tada Milica i Ognjen.

Voditelj je o prvom braku progovorio tek kada je istakao da se prvom suprugom oženio, jer je smatrao da to tako treba, a ne zato što je bio spreman na taj korak.

Amidžić je svojevremeno ispričao i to kako je više puta pokušao da vjeri Milicu, ali je na kraju ona zaprosila njega, prenosi Avaz.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare