15. Oktobra 2024.

Retrovizorom udario starca, pa ga fizički napao, Dačić se oglasio nakon mučnog snimka

Na Instagram stranici serbialive_beograd objavljen je uznemirujući snimak na kojem se vidi kako se automobil naglo zaustavlja ispred starijeg čoveka, koji nogu pred nogu prelazi Bulevar kralja Aleksandra u Beogradu.

Iz vozila, koje se zaustavilo desetak metara isprijed, istrčava vozač koji fizički nasrće za pješaka koji izgleda dezorjentisano.

Povodom one mučne scene koja je uznemirila javnost večeras se oglasio potpredsjednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić. On je saopštio da je policija privela vozača koji je na pješačkom prelazu udario retrovizorom pješaka, a zatim ga i fizički napao.

Kako je naveo, povodom snimka maltretiranja starijeg čovjeka koji se pojavio na društvenim mrežama, policija je privela S.V. (36), koji je na pješačkom prelazu udario retrovizorom pješaka M.S. (78), da bi zatim izašao iz vozila i fizički ga napao, saopštio je MUP.

“Pešak je prevezen u Urgentni centar,  a protiv vozača je podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje”, izjavio je Dačić, prenosi Tanjug.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare