14. Oktobra 2024.

Šokantan obračun na crvenom tepihu: Nikol Kidman ljutito odgurnula Salmu Hajek!

Dvije glumačke zvijezde pozirale su sa pjevačicom, a snimak nezgodnog trenutka proširio se društvenim mrežama

Nezgodan trenutak dogodio se između glumačkih zvijezda Nicole Kidman i Salme Hayek na modnoj reviji brenda Balenciaga, koja se održala u okviru ovogodišnje Paris Fashion Week. Trenutak kada su se dvije poznate glumice upoznale postao je viralan na društvenim mrežama, a mnogi se sada pitaju postoje li tenzije između dvije zvijezde.

Nikol i Salma su na tom događaju pozirale sa pevačicom Kejti Peri , a sve tri zvezde su bile zagrljene. Tada je Salma poželjela da naprave drugu pozu, što je Kidman odbila. Hajek je pokušao da je zagrli, a glumica ju je odgurnula.

Kidman je potom poljubila Perryja u obraz, a Hajek je to demantovao, što se može vidjeti na snimku koji je postao viralan. Dok je Nikol odlazila, Salma joj je rekla: “Da, molim te, savet”, na šta je Nikol odgovorila: “Ne treba ti”. Salma je na to nadovezala: “Treba mi.”

Salma je na Instagramu podijelila fotografije sa revije, a na jednoj od njih je pozirala sa Kidman. Kako sada mnogi pišu, fotografija pokazuje da među njima postoje tenzije. Hayek se jedva nasmiješio na fotografiji, dok je Nicole gledala u pod.

Inače, ovo je prvi put da je Nikol viđena otkako je podelila tužnu vest da joj je majka preminula, samo nekoliko sati pre nego što je trebalo da preuzme nagradu za najbolju glumicu za ulogu u filmu “Bebica” na Venecijanskom filmskom festivalu. Na kraju, Nikol nije lično primila nagradu jer je morala da se vrati u Australiju kako bi bila sa svojom porodicom.

„Danas sam stigla u Veneciju i ubrzo nakon što sam saznala da je moja prelepa, hrabra majka, Janelle Ann Kidman, upravo preminula. U šoku sam i moram da idem svojoj porodici, ali ova nagrada je za nju, ona oblikovala me, ona me je stvorila. Izuzetno sam zahvalna što mogu reći njeno ime svima vama. Mi vas sve volimo .

Jutarnji.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare