13. Oktobra 2024.

Kanje Vest optužen za drogiranje i silovanje pomoćnice na Didijevoj zabavi

Bivša pomoćnica Kanjea Vesta, Loren Pišota, tužila je repera zbog navodnog drogiranja i silovanja tokom zabave kojoj je prisustvovao i nedavno uhapšeni Pi Didi

Bivša pomoćnica Kanjea Vesta, Loren Pišota, tužila je repera zbog navodnog drogiranja i silovanja tokom zabave, koju je organizovao zajedno sa Šonom Kombsom, poznatim kao Pi Didi.

Tužba protiv Vesta dolazi usred velikog holivudskog seksualnog skandala protiv Kombsa, 54-godišnjeg trostrukog dobitnika Gremija, koji je optužen za reketiranje, seksualni napad i zlostavljanje, a i suočava se sa više od 100 dodatnih optužbi za seksualno nedolično ponašanje, u šta su uključene i maloletne osobe.

Naime, Pišota u tužbi navodi da joj su joj tokom sesije u Santa Moniki dali piće u kojem je bila “neidentifikovana droga”.

Ona tvrdi da je Kanje naručio piće, a da je nakon nekoliko gutljaja “počela da se oseća dezorijentisano” i da nije mogla da kontroliše svoje telo i govor.

Sledećeg jutra, kako dodaje, bila je bolesna i osećala je “ogromnu sramotu”, kao i da joj još uvek nisu bili jasni svi detalji.

Pišota, koja je tužila Vesta ranije ove godine zbog seksualnog uznemiravanja i nezakonitog otkaza, tvrdila je da je saznala šta se desilo tada u studijsku “mnogo kasnije”.

RTbalkan.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare