13. Oktobra 2024.

Sinerova poruka Novaku: “Ostani zdrav, igraj što duže možeš”

Italijanski teniser Janik Siner biranim riječima pričao je o srpskom asu Novaku Đokoviću nakon dvoboja dvojcie tensiera u finalu Šangaja.

Siner je treći put uzastopno pobedio Đokovića i zaokružio neverovatnu godinu, najbolju u karijeri.

Tokom ceremonije dodele pehara hvalio je sve oko sebe, svoj tim, Novaka, publiku, organizatore, bio je ushićen i dobro raspoložen.

Na početku, Siner se zahvalio važnim članovima njegovog tima Badiu Ulisesu i Marku Paniki, zaduženim za njegovu fizički pripremu.

“Hvala mom timu na podršci. Putujemo po svetu svake nedelje. Izuzetna sezona, ne znamo šta nas dalje čeka, ali probaću da napredujem. Tek smo počeli sa dva nova člana, srećan sam što su sa mnom. Hvala vam na podršci”, rekao je šampion Šangaja.

Imao je, naravno, poruku i za Novaka:

“Novače, lepo je videti da i dalje igraš neverovatan tenis. Tako je iz godine u godinu. I ja znam tvoj tim, malo se razmenjujemo! Izutetan posao radiš, želim ti sve najbolje. Ostani zdrav i igraj koliko je moguće dugo na ovim velikim pozornicama”, rekao je Janik.

Neizbežan je bio pozdrav za legende sa tribina, Federera, Alkarasa i Ferera…

“Novak je već rekao sve o publici. Tri legende su tu na tribinama, protiv jedne sam igrao. Oko mene su sve legende, pokušavam da držim korak sa njima! Podrška je bila sjajna cele nedelje, svaki igrač je srećan što dolazi ovde. Osećamo se kao kod kuće, stadion, kompleks, sve je izvanredno. Svi jedva čekamo da se vratimo ovde. Hvala još jednom, vidimo se sledeće godine”, završio je Siner pobednički govor.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare