10. Oktobra 2024.

Ilda Šaulić o najtežem periodu u životu

Karijera Ilde Šaulić danas ne bi bila ovako uspješna, malo je falilo da odustane

Ilda Šaulić, ćerka legendarnog Šabana Šaulića, od oca je nasledila dar za muziku.

Gostujući kod Ognjena Amidžića pevačica je govorila o ljubavi prema životnom pozivu, kao i o tome da je u jednom trenutku pomišljala da odustane od muzike, pa ni karijera Ilde Šaulić danas ne bi bila ovako uspešna.

– Bio je trenutak kad nas je otac napustio i više mi ništa nije imalo smisla. Nekako sam krenula da pevam uz njega i zajedno smo nastupali, kad je došlo do trenutka da njega nema, nisam videla svrhu. 

– On na početku nije bio za moju karijeru, ali kasnije je promenio mišljenje – rekla je Šaulićeva u pomenutoj emisiji, a onda se osvrnula na koncert koji priprema.

– Šest godina je prošlo od mog poslednjeg koncerta u Beogradu. Iako su me novinari pitali svake godine što čekamo toliko, osetila sam da je sada trenutak.

Imamo još proba, ali je sve to već upakovano kako ja želim i biće baš lepo. Imam dva muška gosta, moje drage kolege i drago mi je što su se odazvali mom pozivu.

Volim da ljude iznenadim najprijatnije, pa neću da otkrivam previše, ali mislim da će ta noć imati momente koji će i meni i njima ostati u pamćenju – izjavila je pevačica, pa dodala:

– Uživaće u dobrim pesmama, u kvalitetnom izvođenju, orkestru Endžija Mavrića, baš smo vredno radili da to sve bude lepo. Imaće priliku da čuju i tatine obrade koje sam radila, pa će biti divnih stvari. Nisam ja šoumen, ali će to sigurno biti lepo veče sa kvalitetnom muzikom, kako i priliči.

Karijera Ilde Šaulić za sada ide samo uzlaznom putanjom, a verujemo da će na predstojećem koncertu opravdati poverenje publike.

(Gloria)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare