10. Oktobra 2024.

Zbog rekonstrukcije: Izmjena u režimu odvijanja saobraćaja u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića u naselju Motike

Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavještava građane da će doći do potpune obustave saobraćaja za sva vozila u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića, na dijelu od raskrsnice sa Ulicom Đorđa Bukinca do broja 225, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji Ulice kralja Aleksandra I Karađorđevića u naselju Motike, sa izgradnjom vodovoda i trotoara i to u periodu od 10. oktobra do 25. novembra 2024. godine godine.

Za vrijeme obustave saobraćaja, gradska linija 13P Obilićevo (Krfska) – Petrićevac saobraćaće do raskrsnice Ulica Kralja Aleksandra I Karađorđevića i Đorđa Bukinca, gledano iz smjera grada, a iz smjera Motika do Ulice kralja Aleksandra I Karađorđević do broja 225, a korisnici pomenute autobuske linije će dio ulice gdje je potpuno obustavljen saobraćaj prelaziti pješačenjem.

Za vrijeme izvođenja radova, regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumijevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova.

Radove izvodi  preduzeće „MG MIND“ d.o.o. Mrkonjić Grad.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare