9. Oktobra 2024.

Milica Todorović smršala 15 kilograma: “Imala sam zdravstveni problem za koji nisam znala”

Milica Todorović je objasnila zbog čega joj dijete nisu uspijevale i sa kojim se problemom borila

Pevačica Milica Todorović se neko vreme mučila sa viškom kilograma o čemu je govorila, a sada je objasnila kako je uspela da smrša više od 15 kilograma i vrati kilažu koju je imala.

– Ja to sve zovem nova era Milice Todorović, a to podrazumeva sve, kao što vidiš… Nisu magije, prosto sam imala veliku insulinsku rezistenciju, to je bio jedan zdravstveni problem za koji ja nisam znala – rekla je Milica u emisiji kod Ognjena Amidžića i dodala da je bila na raznim dijetama, ali da one nisu pomagale jer nije znala srž problema.

– Patila sam se unazad godinama, bila sam na raznim dijetama, smršala bih, ali bi se to brzo vratila…Sve je to zbog stresa i objasnila:

– Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem! I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi je smetalo. Nisam doživljavala sebe kao bucku! Ipak, bila sam svesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom prženo, masno i slatko.. – rekla je ona.

Magazin.novosti.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare