9. Oktobra 2024.

Al Paćino ostavio 40 godina mlađu djevojku

Al Paćino potvrdio je da je njegova veza sa djevojkom Nur Alfalah završena, ali da par ostaje “prijatelji”.

Prema izveštajima, Paćino, koji ima 84 godine, i Alfalah su počeli da se viđaju tokom pandemije, a par je prošle godine postao roditelj sinčića Romana.

Izvor blizak paru rekao je za Pejdž siks: “Paćino i Nur su počeli da se viđaju tokom pandemije. Ona obično izlazi s veoma bogatim starijim muškarcima… U vezi su već neko vrijeme i dobro se slažu. “Ona se kreće u bogatom džet-set društvu i potiče iz porodice s novcem.”

Međutim, u septembru, Alfalah je podnijela zahtjev za fizičko starateljstvo nad bebom Romanom, iako su kasnije odustali od prava da osporavaju svoje roditeljske odnose na suđenju.

Dokumenti do kojih su došli Pipl i Pejdž siks sugerisali su da je sada bivši par postigao dogovor kada je riječ o starateljstvu i alimentaciji, dok je Paćino ponudio da pokrije pravne troškove.

I pored svih tih nesuglasica, par se navodno još uvijek držao zajedno, a Stan Rosenfild, predstavnik glumca iz kultnog filma Kum, potvrdio je za Entertejment da su “zajedno”.

Međutim, to više nije slučaj, jer je Paćino sam potvrdio da je veza s Alfalah sada završena. Predstavnik Paćina potvrdio je da par nije više zajedno, navodeći da glumac trenutno nije u vezi.

Glassrpske.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare