6. Oktobra 2024.

Prvo oglašavanje Sandre Kalinić nakon vijesti o razvodu: Pokazala koliko je srećna, povod je predivan!

Nakon što je vijest o razvodu sa Milanom Kalinićem uzburkala javnost, Sandra Kalinić prvi put se oglasila na društvenim mrežama, a njena najnovija objava pokazuje koliko je ispunjena i srećna.

Naime, Sandra nije komentarisala razvod, već je sa svojim pratiocima podijelila radosne trenutke sa proslave svoje prijateljice, koja je u drugom stanju.

Ona je na svom profilu na Instagramu pokazala koliko je srećna, a povod je bio i više nego prelijep.

Na fotografijama koje je objavila, Sandra se vidi kako skače od sreće, obučen u plavi prsluk, dok su oko nje plavi baloni, što je znak da prijateljica čeka dječaka.

Ova objava odiše pozitivnom energijom, a Sandra je pokazala koliko je podrška dragim ljudima, bez obzira na svoje životne promjene.

Podsjetimo, vijest da se glumac Milan Kalinić i Sandra razvode poslije 18 godina braka šokirala je mnoge, iako su djelovali kao skladan par, odlučili su da krenu svako svojim putem početkom ove godine.

Njih dvoje su se navodno vrlo brzo dogovorili da se sporazumno razvedu i podijele bračnu imovinu, kako bi sve prošlo što brže i bezbolnije, i to prvenstveno zbog dobrobiti njihovo dvoje djece.

Milan je odmah prihvatio da stan u kome su godinama zajedno živjeli na Voždovcu pripadne Sandri i njihovoj djeci, i oni će tu nastaviti da žive. On se preselio kod svoje majke u centar grada i tamo već izvjesno vrijeme živi, kako prenose domaći mediji, prenosi Telegraf.

Voditelj će u svom vlasništvu zadržati i džip i skuter, koji svakodnevno koristi kako bi završio sve obaveze po gradu. Pored stana, Sandri će ostati i jedan automobil.

Izvor: Glas Srpske

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare