3. Oktobra 2024.

Ultraviolette F77 stigao u Evropu

Indija je dom brojnim proizvođačima elektičnih motocikala, od kojih svaki pokušava da zauzme sopstvenu mesto na tržištu. Međutim, jedan brend se posebno ističe jer akcenat stavlja na zabavu i uživanje. To je Ultraviolette, čiji električni motocikl F77 je privukao dosta pažnje.

Ovo je sigurno uzbudljivo vreme za Ultraviolette, jer je nedavno lansirana prvu seriju električnih motocikala F77 Mach 2 koja je krenula ka Evropi. Sada, gde tačno u Evropi ovi motocikli treba da budu lansirani, tek treba da bude objavljeno, ali sigurno ćemo to uskoro saznati.

Definitivno će biti zanimljivo videti kako se Ultraviolette F77 suprotstavlja evropskoj konkurenciji, ali i kineskim modelima koji su preplavili kontinent poslednjih godina. Ali na papiru se čini da je F77 Mach 2 više nego na visini zadatka.

Sa oko 36 KS na raspolaganju, savršeno se uklapa u A2 segment za vozače početnike. Ali, kao što je slučaj sa većinom električnih vozila, ova stvar će se u vožnji verovatno osećati mnogo brže nego što bi to sugerisala njena specifikacija, s obzirom na trenutnu isporuku snage i veliki obrtni moment koji ima njegov električni motor. Ultraviolette navodi da je vreme sprinta od nula do 60 kilometara na sat svega 2,8 sekundi. Takođe postiže maksimalnu brzinu od oko 160 km/h, što je u rangu sa nekim sportskim i nejked motociklima u segmentu od 300 do 400 kubika.

Ali na stranu s uzbudljivim performansama, Ultraviolette F77 se takođe može pohvaliti impresivnim mogućnostima brzog punjenja – potpuno punjenje za oko 45 minuta preko brzog punjača od 12 kW.

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare