3. Oktobra 2024.

Anđelina Džoli potvrdila vezu sa reperom jednim detaljem?

Muzičarka i aktivistica navodno je već upoznala svoju djecu, ali neki izvori kažu da su oni samo prijatelji

Glumica Anđelina Džoli (49) navodno već neko vreme ljubi repera i političkog aktivistu Akalu , a čini se da više ne krije njihovu romansu. Atelier Jolie je na svom Instagram profilu objavio fotografiju 40-godišnje muzičarke, sa kojom je nedavno bila na filmskom festivalu u Veneciji.

Angelina je osnovala kreativni kolektiv Atelier Jolie, a ovih dana vodila je tribinu na kojoj je gost bio muzičar Mustafa , koji je predstavio svoj debi album. Na događaju su se pojavile i poznate zvijezde, među kojima i Zoe Kravitz , a u publici je bio i Akala.

Atelier Jolie objavio je seriju fotografija sa tribine, a jedna od njih se fokusirala na navodnog novog dečka slavne glumice. Reper se pridružio Džoli prije dva dana, na premijeri njenog filma “Marija” u Njujorku.

Par je navodno zajedno godinu dana, a već su se nekoliko puta pojavili zajedno u javnosti. Kako prenosi Daily Mail , Akala je upoznao i glumičinu djecu, a prošle godine je bio sa Angelinom, Zaharom i Shiloh na književnom festivalu Calabash na Jamajci. U to vrijeme, izvori su rekli da ih je Akala štitio. Kako su mediji ranije pisali, Angelina i Akala dijele “interesovanje za aktivizam”, a osim toga, oboje vole da putuju i otkrivaju različite kulture. Prošlo je dosta vremena otkako je osjetila ovakvu privlačnost”, rekao je tada izvor.

slika

Međutim, drugi izvori su za People rekli da su glumica i reper samo prijatelji i da je on zapravo u vezi sa Chanelle Newman , koja mu je ujedno i poslovna partnerka i menadžerka. Prema njihovim riječima, Angelina i Akala su samo vrlo dobri prijatelji koji “dijele istu strast kada su u pitanju društveni i humanitarni ciljevi”. Isti izvor je rekao da je Angelina trenutno sama. Ranije se govorilo i da se Angelina viđa sa kompozitorom Justinom Levineom .

Jolie se prije nekoliko godina razvela od glumca Brada Pitta, koji je trenutno u vezi sa Ines de Ramon .

Jutarnji.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare