2. Oktobra 2024.

Slavna starleta otišla je na odmor i pokazala rezultate operacije grudi

 Ali ono što je svima zapalo za oko je njeno lice…

Bivša starleta proglasila je bankrot zbog poreskog duga, a nakon što se nije pojavila na sudu, uhapšena je

Kejti Prajs je nedavno po drugi put proglasila bankrot, ali je to nije sprečilo da odmara na Kipru. Fotografi su je snimili u društvu njenog dečka Džej Džej Slejtera , sa kojim se odmarala pored bazena.

Kejti je pokazala i rezultate svojih poslednjih operacija. U bikiniju se pohvalila svojim bujnim grudima za koje je nedavno priznala da ih je operisala 17 puta. Ono što je mnogima zapalo za oko je njeno lice, nakon što je tokom ljeta podvrgnuta operaciji zatezanja u Turskoj. Prajs je rekla da je posle poslednje operacije konačno srećna.

I ona i njen dečko pokazali su svoje tetovaže, a sudeći po fotografijama, odlično su se proveli. Nisu im smetali ni pogledi drugih dok su razmenjivali milovanje.

slika

Bivša starleta je prije nekoliko mjeseci proglasila bankrot zbog poreskog duga od 761.994,05 funti. Zbog toga je trebalo da se pojavi pred sudom, što je preskočila, nakon čega je raspisana poternica za njom. Međutim, Kejti je otputovala u Tursku gde je podvrgnuta još jednoj estetskoj operaciji. Po povratku iz Turske uhapšena je na aerodromu.

Nedavno je, zbog bankrota, morala da proda i svoju vilu u Saseksu, gde je živela 10 godina.

Jutarnji.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare