29. Septembra 2024.

Dženifer Lopez završila iza rešetaka zajedno sa Didijem

Nedavno hapšenje Pi Didija skrenulo je pažnju s nedavnog raskida Dženifer Lopez i Bena Afleka i ponovo u fokus stavilo njenu burnu vezu kasnih 90-ih s nedavno uhapšenim reperom i muzičkim producentom.

Dženifer Lopez i Šon Kombs bili su u vezi između 1999. i 2001. godine. Kao i sa svim slavnim vezama Kombsa, od prijatelja koji su prisustvovali njegovim belim zabavama do štićenika poput Bibera, odnos Didija i Džej Lo ponovo je “pod lupom”.

Glumica je bila jedna od mnogih zvezda kojima je Kombs bio mentor tokom kasnih 90-ih i 2000-ih. Počeli su da se zabavljaju 1999. godine, a veza je prekinuta 2001. godine. Pevačica i glumica poslednjih godina pozitivno priča o Kombsu. U intervjuu za Access Hollywood 2014. godine rekla je da ju je Kombs “naučio toliko mnogo stvari”, dodajući da “još uvek postoji toliko međusobnog poštovanja i divljenja” između njih.

Ipak, Lopezini komentari bliže vremenu njihovog razlaza bili su manje sjajni. Džej Lo je 2003. godine u intervjuu za magazin Vajb potvrdila da su raskinuli jer ju je Pi Didi prevario.

“To je bio prvi put da sam bila s nekim ko nije bio veran. Bila sam u vezi sa Didijem u kojoj sam plakala i ludila, to mi je zaista oduzelo ceo život”, ispričala je.

Kako je izvestio Forbes, u Lopezinom dokumentarcu iz 2024. godine “The Greatest Love Story Never Told” Lopez je uporedila njenu vezu sa Benom Aflekom s prethodnim vezama u kojima je navela da je bilo i nasilnih partnera i nekoliko neugodnih stvari, ali nije precizirala o kome je reč.

Zajedno sa Didijem bežala od policije

Godine 1999. tada 31-godišnji Kombs uhapšen je nakon pucnjave u noćnom klubu u Njujorku 1991. godine. U to vreme, Kombs je bio u pratnji svog telohranitelja Antonija Volfa, 21-godišnjeg reperaDžamala i tada 30-godišnje devojke Dženifer Lopez.

Kako prenosi Forbs, incident je počeo neslaganjem, a završio se pucnjavom u kojoj su tri osobe povređene. Kombs i Džamal suočili su se s višestrukim optužbama, a Kombsove su odbačene. Međutim, najteže povređena osoba je uvek insistirala da joj je Kombs pucao u lice. Natania Ruben je rekla za News Nation da je bila spremna da joj “lekar ukloni deo metka od 9 mm iz lica kako bi ga mogli koristiti kao dokaz”.

Ruben je 2008. godine podnela tužbu od 130 miliona dolara za kompenzaciju protiv Kombsa, koja je vansudski rešena u junu 2011. godine. Ruben je tvrdila da joj je Kombs pucao u lice.

“Gledala sam ga”, rekla je za Daily Beast ,

“Videla sam ga sopstvenim očima” te dodala da je dan njegovog hapšenja “najbolji dan ikada”.

Nakon svađe, Kombs je napustio mesto događaja sa Lopez i Džonsom. Njih troje su bili uključeni u poteru s policijskim automobilima.
Kako prenosi Washington Post, policija je u automobilu pronašla ukradeni pištolj. I Kombs i Lopez su uhapšeni i, kako je izvestio Gardijan,   prvobitno su optuženi za kriminalno posedovanje ukradene imovine. Optužbe protiv Lopez su odbačene preko noći, ali su Kombs i Džamal  i otišli na suđenje. Didi se suočio s dodatnim optužbama za podmićivanje, navodno je ponudio vozaču automobila 50.000 dolara da kaže da je pištolj njegov.

Didi je oslobođen optužbi. Njegov 21-godišnji saoptuženik, Džamal, optužen je za pet krivičnih dela, uključujući napad prvog stepena, bezobzirno ugrožavanje i posedovanje oružja.

Barou je oslobođen optužbi za pokušaj ubistva, ali je služio deset godina za svoje optužbe, navodi New York Times. Niko nikada nije optužen i proglašen krivim za stvarnu pucnjavu.

Lopez je retko govorila o pucnjavi, ali se 2000. godine na to osvrnula u intervjuu za britanski ELLE. Rekla je da je to bila potpuna noćna mora.

“Apsolutno nisam imala pojma šta se dešava. Niko nije”, kazala je tada.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare