25. Septembra 2024.

Medvedev: Vlasti SAD prekorevaju druge zemlje, dok im se Zelenski miješa u izbore

“Ludi narko-predsjednik Ukrajine” se besramno poigrava sa kandidatom za predsjednika SAD Kamalom Haris, ocijenio je zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Rusije

Vladimir Zelenski se besramno poigrava sa kandidatom za predsednika SAD Kamalom Haris, a to je pokazao posetom Pensilvanije uoči izbora, ocenio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

“Američka administracija skiči kao svinja zbog ‘mešanja drugih zemalja’, uključujući Rusiju, u njihove izbore, a u isto vreme ludi narko-predsednik Ukrajine Zelenski se besramno poigrava sa Kamalom posećujući Pensilvaniju”, napisao je Medvedev na Iksu

Dodao je i reči Isusa Hrista u latinskom prevodu “Vade retro, ​​Satana” znače “Odstupi, đavole”, a čitavu objavu napisao je na engleskom jeziku.

Kako je za TASS ocenio zamenik direktora Instituta zemalja ZND Vladimir Žarihin, poseta Pensilvaniji Zelenskog i podrška demokratskog kandidata na predsedničkim izborima u SAD predstavlja otvoreni oblik pritiska na volju birača.

U saopštenju na zvaničnom sajtu ukrajinskog predsednika se navodi da u Pensilvaniji živi oko 150.000 Ukrajinaca, koji uglavnom imaju američko državljanstvo, i Amerikanaca ukrajinskog porekla.

RTbalkan.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare