23. Septembra 2024.

Iz Dume poručuju da je takozvani mirovni plan Zelenskog još jedan trik

“Zelenski strijepi da su njegovog neposredni načelnik Bajden jednostavno uklonjen iz predsjedničke trke i da sa novim predsednikom možda neće imati takav teroristički tandem”, ocijenio je Mihail Šeremet

akozvani “plan pobede” koji je izneo Vladimir Zelenski je trik i nova šarena laža za odvlačenje pažnje i prikirvanje njegove prave namere, ukazao je deputat Državne dume sa Krima, član Komiteta za bezbednost Mihail Šeremet.

Cilj putovanja Zelenskog u Vašington je da pokuša da pridobije podršku predsedničkih kandidata u SAD, pošto Bajdena smatra otpisanim, ocenio je Šeremet.

“Zelenski strepi da su njegovog neposrednog komandanta Bajdena jednostavno uklonili iz predsedničke trke i da sa novim predsednikom možda neće imati takav teroristički tandem, što je za njega ravno smrtnoj kazni”, rekao je poslanik.

Kako je to objasnio američki milijarder Dejvid Saks, Zelenski je doputovao u Sjedinjene Američke Države da američkom predsedniku Džozefu Bajdenu predstavi svoj “plan pobede”, čija bi primena mogla da dovede do trećeg svetskog rata. Prema njegovim rečima, plan Zelenskog predviđa trenutni ulazak Ukrajine u NATO i udare raketama dugog dometa na rusku teritoriju.

Zelenski je ranije na Telegramu naveo da  da je takozvani plan pobede Ukrajine u potpunosti pripremljen, a još ranije je naveo da taj plan sadrži “moćan paket koji će primorati Rusiju da diplomatski okonča rat”.

RTbalkan.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare