22. Septembra 2024.

Milojević: Najveća enigma mi je kakvi ćemo mi da budemo

Vratio je evropski fudbal na Marakanu pre sedam godina, uvodio Crvenu zvezdu potom tri puta u Ligu šampiona i osvajao trofeje, ali ima i važnih poduhvata koje Vladan Milojević nije još ostvario na klupi najtrofejnijeg srpskog kluba. Jedan od njih je pobeda u večitom derbiju kao gost.

Nova, za Milojevića četvrta prilika da i to upiše u biografiju, pruža se u ponedeljak u 174. večitom derbiju. Crvena zvezda stiže u Humsku kao favorit, lider i tim koji se usmerio ka još jednoj tituli u nizu.

„Pritisak postoji pred svaku utakmucu, Ne obazirem se, pričaćemo na kraju moje karijere kad se podvuče crta šta je urađeno, a šta nedostajalo“, odgovorio je Milojević na pitanje o imperativu pobede u komšiluku.

Partizan nije pobedio više od mesec dana, nema trijumf na sedam mečeva u nizu. U domaćim okvirima nije salvio u tri uzastopne duela.

„Idemo da igframo protiv tima koji nam je konkurent ua tutilu, bez obzira što se Partizan nalazi u ovoj situciji. Još su u fazi traženja. Trebalo bi da budemo fokusirani na ono što bi trebalo da odigramo. Enigma mi je kavi ćemo mi da budemo, kako ćemo mi da se postavimo.“

U velikoj je dilemi Milojević koga da uvrsti u tim kao drugog bonusa, posle povrede Mimovića.

„Imamo kadrovskih problema, a nismo imali mnogo vremena za treninge. Moraćemo u hodu da vidimo. Dosta mi je varijanti u glavi, po prvi put skoro do početka neću doneti odluku koji ću tim izvesti pred derbi. Ovo je posao, takve stvari su sastavni deo fudbala. Sreća u nesreći kod Mimovića je da neće mnogo dugo da odsustvuje sa terena, radio je i igrao dobro. Dosta stvari nam je sada poremećeno.“

Rodić trenira, ali nije spreman za utakmicu.

„Nemam čarobni štapić. Kako medicinski tim kaže, tako će da bude.“

Sportklub.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare