16. Septembra 2024.

Radonjić će biti jako motivisan protiv Benfike

Zoran Filipović je igrao odlično i za Crvenu zvezdu i Benfiku.

Ostavio je dubok trag na Marakani sedamdesetih godina prošlog veka, a u Lisabonu početkom osamdesetih.

Pred duel Crvene zvezde i Benfike na startu Lige šampiona, renomirani sportski list „Abola“ intrevjuisao je Filipovića i dobio odgovore koje igrače ceni u oba tima.

„Na strani Crvene zvezde ističem Ivanića. Igra na sredini terena, ali je veoma dobar ofanzivac i zaista je u dobroj formi. Di Marija je izvanredan igrač, čak i u poznim sportskim godinama može da odlučuje utakmice. On je veoma inteligentan igrač. Sviđa mi se i Turčin kojeg je Benfika angažovala, kao i veoma mladi portugalski štoper Antonio Silva“, rekao je Filipović.

Dobio je Filipović i pitanje šta može da se očekuje od Nemanje Radonjića, nekadašnjeg igrača Benfike i od nedavno pojačanja Crvene zvezde.

„Radonjić je ušao u poslednjoj utakmici i još nije u formi, ali ubuduće će igrati češće. Pokazao je sve kvalitete u Crvenoj zvezdi. Sigurno će biti veoma motivisan, ali ne verujem da će igrati od početka. Verovatno će ući, pošto mu fizička forma još nije idealna. To može da bude Zvezdina prednost u finišu“, odgovorio je Filipović.

Radonjić je u Benfiku stigao u leto 2021. godine, kao pozajmljen fudbaler Olimpik Marselja. Odigrao je svega 11 utakmica za lisabonski klub i postigao jedan gol.

Benfika je Radonjićevu pozajmicu Olimpiku platila milion evra, a posle perioda u Portugalu Nišlije je 2022. stigao u Italiju i obukao dres Torina.

Sportklub.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare