5. Septembra 2024.

“Dražen bi došao u Zvezdu da je bila šampion”

Majka Dražena Petrovića, Biserka govorila je o predstojećoj utakmici koja će se u Areni Zagreb odigrati u čast slavnog košarkaša.

Presrećna sam, jer znam da je Dražen živeo za ljude. On je želeo da svaki čovek koji dođe na utakmicu izađe srećan i to se sada pokazuje. A naročito Olimpijada, Draženov san je bio da mi sa drim timom možemo ravnopravno i zato sam je čestitala gospodinu Pešiću na medalji i njegovim igračima. Bila sam ja u Ljubljani na oproštaju Dragićča i rekla sam na balkjanu se igra najblje košakra. To su bile najbolje reči Draženove, i kada se to ostavarilo, kada se naša košarka približila, srećni smo svi, a Dražen najviše“. rekla je Biserka Petrović.

Dražen je košarkaška veličina na Balkanu.

Ja se tu apsolutno slažem. Da je Dražen od svih nas, ja moram da hodam ovom zemljom prenositi to, on je živeo za ljude. Evo sada u Nju Žerziju, čovek koji je prati Dražena iz Portlanda kada je došao, onda je rekao jednu rečenicu koje je mene toliko uzdrmala, u Draženovim kostima je bila ljubav prema čoveku. Da to napiše jedan strani novinar, ajde mi smo ovde susedi, ja sam rekla, on je sa njim živeo, on je njega upoznao, to je Dražen“.

Koliko vama lično znači ovaj događaj.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare