21. Augusta 2024.

Više od 78 miliona evra za specijalni rat protiv Srbije!

U specijalnom programu na Informer TV Dragan J. Vučićević je otkrio i razjasnio ko sve, kako i zašto plaća antisrpske proteste u Beogradu i Srbiji?.

Dragan J. Vučićević pokazao je detaljne šeme milionskih transakcija iza kojih se krije pakleni plan za rušenje i otimanje države. 

Tokom 2023. i u prvoj polovini 2024. godine u specijalni rat protiv naše države uloženo tačno 78.772.082,6 evra.

– Naši timovi pratili su tragove novca. Na ovim grafikonima vidi se sve. Ko kome i kako plaća i kako se izvlači keš da bi se plaćali neki troškovi. Ovo je nacionalno važna tema. Ovo dokazuje da ništa u Srbiji nije slčajno. Ovo dokazuje da su svi organizatori protesta plaćeni iz inostranstva. Pobrojali smo, radi se o periodu 2023. i period do jula 2024. godine. Za to vreme ukupno je bilo donacija sa Zapada 78.772.082,6 evra. Ukupno 139 organizacija dobilo je ovaj novac.

– Ovde je analizirano 20 entiteta: nevladinih institucija, pokreta… Ukupno ih ima 139! Prebrojano je i dokazano sve! Za sve što pričamo imamo materijalne dokaze. 33.828.847 evra dobijeno je u periodu pre toga. 2,7 puta više para neki sa  Zapada ulažu danas nego što su ulagali pre 4 godine.

Zašto to rade? Da bi Srbiji bilo bolje? Zemlje u regionu, njihov nevladin sektor ima prilive od donacija 3,4,5 puta manje nego u Srbiji. Srbija smeta! Srbiji treba polomiti zube, predsednika Vučića treba smaknuti i zato se daju ovolike pare.

– Najviše para dobila je organizacija Trag. U 2024. godini dobili su skoro 4 miliona evra, što je za ovih osam meseci više nego za celu prošlu godinu. Trag je dobio više od 7 miliona evra. Za šta oni te pare koriste. Šta je to Trag? Taj Trag je ove godine dobio više od 3 miliona dolara. To je samo ove godine. Šta sa tim parama radi Trag. Trag je bojler firma. To je organizacija koja se bori za ljudska prava i medijske slobode.

– Ove pare sa računa ove firme idu raznim građanskim inicijativama koji svi učestvuju u takozvanim ekološkim protestima. Ove pare ne idu samo u Beograd. Te pare se jednim značajnim delom izlače preko raznih agencija. Osnovano se sumnja da se kešom plaćaju neki ljudi da učestvuju u protestima. Nije Trag jedini. Tu je i famozna Crta.

Informer.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare