21. Jula 2024.

Tanja Savić o torturi koju je doživljavala u braku: Bila sam ubijena u pojam!

Tanja Savić, otkriva da je u braku sa Dušanom Jovančevićem doživljavala svakodnevnu torturu.

Popularna pevačica gostujući u “Magazinu In”, govorila je na temu muško – ženskih odnosa. Na pitanje voditeljke, “Da li je žena odraz svog muškarca”, Tanja se složila sa tim i otkrila kako je izgledala u prethodnom braku.

– Kad vidiš muškarca sve ti je jasno kakva je žena. Videli ste mene kako sam pre izgledala, bila sam ubijena u pojam. Danas nisam naspavana to se nadam se ne vidi, ali sa prethodnim partnerom sam stvarno bila loše – priznala je pevačica u emisiji “Magazin in”.

Foto: Instagram printscreen/tanjasavicprivate

Tanja je danas u srećnoj vezi sa 11 godina mlađim pilotom Mukijem, sa kojim je od nedavno započela i zajednički život.

U početku je bila zabrinuta zbog reakcije njegovih roditelja, jer je ipak dosta starija od njega i ima dvoje dece, ali je i shvatila da je najvažnije kako će ona uživati u svom životu.

– Problem je bio kod mene u stvari, kod njega razlika u godinama nije predstavljala problem. Kod mene da, ja sam bila ono, jao, šta će…imam i dvoje dece malo je to bilo i pitanje kako će moji da prihvate i njegovi naravno, sve to stoji. Na kraju sam shvatila da uopšte nije važno i nikoga ne zanima, niti interesuje kako ću ja da živim, pošto meni niko ne plaća račune – rekla je Tanja i dodala:

– Niko ne živi sa mnom, ja živim lično sama sa sobom, sa njim sada i sa svojom decom. Koga briga, mislim – zaključila je pevačica u “Magazinu In”.

Deca su Mukija prihvatila sjajno i zajedno uživaju u svakom trenutku.

Izvor: Svet Plus

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare