14. Jula 2024.

Ker će protiv Srbije nositi majicu “Brate”

Milojević je bio dio stručnog štaba Golden Stejta u kojem je Ker vrši ulogu glavnog trenera. Košarkaška reprezentacija Amerike nalazi se u Abu Dabiju gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice, u ponedjeljak sa Australijom i u sredu protiv Srbije.Ker je u razgovoru sa novinarima rekao da je Milojević bio “nevjerovatan prijatelj i trener, prijatelj, otac i muž”.

“Svakog dana mislim na njega. Kada budemo igrali protiv Srbije, definitivno ću obući svoju ’Brate’ majicu. Pričaću naravno i sa ljudima iz srpske reprezentacije, siguran sam da će nam jedna od tema biti i Dejan Milojević. Vjerujem da nam svima mnogo nedostaje”, izjavio je Ker novinarima u Abu Dabiju, prenosi Mozzartsport.

On se osvrnuo na sinoćni atentat na nekadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa.

“Težak, tužan momenat, sve ovo što se desilo. Dvoje ljudi je preminulo. Tako demorališući dan za cijelu naciju. Ovo je samo još jedan primjer kakva je politička slika, ali i kultura upotreba oružja. Jedan dvadesetogodišnjak je rukovao oružjem, probao je da upuca nekadašnjeg predsjednika. Ovo je užasan dan”, rekao je Ker, prenosi tanjug.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare