14. Jula 2024.

Enes Kanter izjavio ono što niko ne smije o Lebronu Džejmsu

Bivši NBA košarkaš Enes Kanter (32), koji je u međuvrenu promijenio prezime u “Freedom”, bez dlake na jeziku pričao je o “diktaturi” koju sprovodi Lebron Džejms u Lejkersima.

Prema riječima nekadašnjeg turskog repezentativca, Lejkersi sve vezano za sklapanje ekipe rade po diktatu Lebrona Džejmsa.

Nije propustio da pomene ni to što je svog sina doveo u ekipu iako ovaj, kako kaže Kanter, nije kalibar za NBA.

“On je možda dobar dečko, ali nije dovoljno dobar. Jedini razlog zbog kojeg je draftovan je taj što je Lebronov sin, kao što je jedini razlog što je Džej Džej Redik imenovan za trenera, zato što je Lebronov prijatelj”, rekao je Kanter za podkast “OutKick”.

“Nijedan igrač ne želi da bude u timu sa Lebronom”, nastavio je Kanter, za kojim je, u Turskoj, raspisana poternica jer je oponent diktatorskom režimu Tajipa Erdoana.

Tamo je čak proglašen teroristom.

“Kada sezona Lejkersa nije uspešna, traži krivicu u drugim igračima i čitave sezone krivio je Rasela Vestbruka, tako da on nije dobar saigrač. Očito, on utiče na medije i kontroliše taj narativ, ali kada zagrebete ispod površine i stvarno vidite šta se dešava, saznate da niko ne želi da igra sa njim”.

Kanter je odigrao 807 mečeva u NBA, od 2022. je bez angažmana.

Dugi niz godina dovori protiv diktature koju u njegovoj zemlji sprovodi Erdoanov režim. Otuda je u Džejmsu prepoznao isti model ponašanja.

“Kada vidim diktatora, prepoznam ga. Lebron je diktator NBA lige. On kontroliše medije, kontroliše narativ, ako idete protiv agende koju nameće, trejdovaće vas, i svi to znaju”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare