7. Jula 2024.

Nedavno postala mama, a sad izgrmela u bikiniju: Svi se pitaju KAKO?!

Pjevačica Katarina Grujić oduvek je važila za jednu od najzgodnijih dama na javnoj sceni, ali mnogima i dalje nije jasno da nakon prođaja izgledaq bolje nego ikada.

Svoju figuru pokazala je novom fotkom na svom Instagram profilu, a objava u minijaturnom crnom bikiniju izazvala je lavinu komentara.

Osim brojnih fanova, Kaći su komplimente udelile i koleginice koje nisu mogle da sakriju oduševljenje Kaćinom linijom.

Podsetimo, Katarina Grujić porodila se krajem 2021. godine, a veoma brzo je skinula višak kilograma i vratila svoju devojačku figuru.

U razgovoru za Grand je nedavno rekla da se tokom drugog stanja ugojila 14 kilograma i otkrila kako je uspela da ponovo ima top formu.

Imam recept za to! (smeh) Ako budete svoju glavu fokusirali samo na dijete, to vam neće ništa pomoći u životu. Kada ste u drugom stanju uživajte u životu, jedite šta hoćete, pijte šta hoćete. Ja sam tako razmišljala i nisam se ništa ugojila– otkrila je Kaća, a potom dodala:

Kada sam ostala trudna ja sam razmišljala samo kako ću da jedem u Meku za doručak, ručak i večeru, ali na kraju nisam jela u Meku devet meseci jer mi se to nije jelo. Mislim da je sve od žene do žene, svi imamo drugačiji organizam i zaista se ne treba opterećivati.

Foto: Instagram/katarinagrujic.doll

Izvor: Grand

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare